با سلام و درود بر شما دوستان و همراهان گرامی
در این مطلب که توسط تیم تحریریه گروه وکلای نستوهتنظیم و ارائه می گردد، به شرح و بیان یکی از موضوعات حقوقی تحت عنوان بهترین وکیل دادگاه تجدید نظر خواهیم پرداخت. در صورتی که تا پایان این مطلب همراه تیم تحریریه گروه وکلای نستوه باشید به پاسخ پرسش های زیر دست خواهید یافت.
مواردی که در خصوص وکیل دادگاه تجدیدنظر می بایست مد نظر قرار دهید عبارت است از
قبل از هر چیز لازم به ذکر است موسسه حقوقی دادآوران نستوه به صورت بدون واسطه خدمات حقوقی تخصصی توسط وکلای پایه یک دادگستری عضو کانون وکلای دادگستری مرکز را ارائه می نماید. لازم به ذکر موسسین و گردانندگان این موسسه همگی وکیل دادگستری می باشند. برای ارتباط با ما هم اکنون با شماره های اعلامی در سایت در ارتباط باشید.
بیشتر بدانید: وکیل دادگاه تجدیدنظر انقلاب
تجدید نظر خواهی یکی از طرق عادی اعتراض بر آرای قضایی محسوب میشود. در حقیقت، اصولاً آرای صادره از دادگاه های بدوی قابل رسیدگی مجدد یا به اصطلاح همان رسیدگی پژوهشی و تجدید نظر در محاکم تجدید نظر همان استان خواهد بود. پس از آنکه دادگاه بدوی اقدام به صدور رای نمود، رای صادره ظرف ۲۰ روز قابل اعتراض و سپس رسیدگی مجدد در محاکم تجدیدنظر است.
دادگاه تجدید نظر رسیدگی های خود را با حضور سه قاضی انجام می دهد، به نحوی که ماموریت دادگاه تجدید نظر اصلاح اشتباهات احکام صادره از دادگاه های بدوی خواهد بود. در صورتی که محاکم تجدید نظر تشخیص دهند، رای صادره از سوی دادگاه بدوی بر خلاف موازین قانونی صادر شده است، رای مورد اعتراض را نقض و متعاقب آن اقدام به صدور رای شایسته خواهند نمود. رسیدگی های دادگاه تجدید نظر اعم ازشکلی و ماهوی است، رای صادره از سوی محاکم تجدید نظر قطعی و لازم الاجرا می باشد.
بیشتر بدانید: نمونه لایحه تجدیدنظرخواهی چک
به طور کلی تجدید نظر خواهی در امور حقوقی تابع تشریفات و مقررات قانون آیین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب در امور مدنی است همچنین تجدید نظر خواهی در امور کیفری تابع قانون آیین دادرسی کیفری مصوب سال ۱۳۹۲ می باشد. در امور حقوقی جهاتی که میتوان به موجب آن تجدید نظر خواهی نمود عبارتند از:
الف . عدم اعتبار مستندات دادگاه. برای مثال دادگاه به قانونی استناد میکند که دیگر اعتبار قانونی ندارد و یا بر اساس اسنادی که جعلی بودن آن در دادگاه های کیفری ثابت شده است اقدام به صدور رای می کند. در این فرض می توان تجدید نظر خواهی نمود.
ب. ادعای فقدان شرایط قانونی شهادت شهود. برای مثال اساس رای دادگاه بر اساس شهادت شهود بوده است که متعاقباً شهادت کذب آنها درمحکمه کیفری ثابت می شود و یا خود شهود به کذب بودن شهادت خود در نزد دادگاه اقرار و اعتراف می کنند.
ج . ادعای عدم توجه دادگاه به دلایل ابرازی. در صورتی که دادگاه بدوی به دلایل ارائه شده دقت و توجه ننماید، شخصی که از این حیث متضرر و محکوم شده است می تواند با استناد به این بند درخواست تجدیدنظر خود را ثبت کند.
ه . ادعای مخالف بودن رای با موازین شرعی و مقررات قانونی. در صورتی که رای دادگاه بر خلاف مقررات قانونی یا مسلمات شرع صادر شده باشد می توان از آن درخواست تجدید نظر نمود.
در این بند دانستیم که منظور از جهات تجدیدنظرخواهی در امور حقوقی چیست. جهات تجدیدنظرخواهی در امور حقوقی تقریباً مشابه جهات تجدید نظر خواهی در امور کیفری است. به دلیل جلوگیری از طولانی شدن کلام از بیان جداگانه جهات تجدید نظر خواهی در امور کیفری خودداری می کنیم. در ادامه مطلب با تیم تحریره گروه وکلای نستوه همراه باشید.
بیشتر بدانید: نمونه لایحه تجدیدنظرخواهی دادگاه نظامی
پاسخ به این پرسش تقریباً محال و غیر ممکن است. در واقع نمیتوان گفت، کدام یک از وکلای رسمی ایران در پروندههای مربوط به تجدیدنظر بهترین عملکرد را دارد. چراکه این امکان وجود دارد؛ یک وکیل رسمی دادگستری در برخی از موضوعات حقوقی و پرونده های تجدید نظر مربوط به آن دارای تخصص، تجربه و دانش بسیاری باشد. اما همین وکیل در موضوعات دیگر تجدید نظر از تجربه و دانش کافی برخوردار نباشد. به واسطه این موضوع به طور مطلق نمی توان گفت کدام وکیل رسمی دادگستری بهترین وکیل در امور مربوط به تجدید نظر هایی است. به طور کلی می توان گفت: اگر یک وکیل دادگستری دارای ویژگی های زیر باشد، در امور تجدیدنظرخواهی یک وکیل موفق محسوب خواهد شد:
به قوانین و مقررات تجدید نظرخواهی در امور حقوقی و کیفری تسلط کافی داشته باشد. این امر مستلزم مطالعه در متن قوانین آیین دادرسی مدنی و آیین دادرسی کیفری خواهد بود. البته صرف مطالعه و تسلط در متن قانون کافی نیست، یک وکیل رسمی که میخواهد در مرحله تجدیدنظرخواهی موفق عمل نماید؛ باید به دکترین حقوقی، آرای وحدت رویه قضایی، آرای صادره از محاکم بدوی و تجدیدنظر و عرف حقوقی نیز تسلط داشته باشد. اما ویژگی بسیار مهم داشتن تجربه در پرونده های متعدد در مرحله تجدیدنظر خواهی است. اصولاً وکیلی که در پرونده های بیشتری در مرحله تجدیدنظرخواهی به عنوان وکیل مداخله و شرکت نموده است از تجربه بیشتری به منظور پیشبرد امور حقوقی موکل در راستای قانون برخوردار است. توجه و دقت نمایید، از مراجعه به اشخاص غیر وکیل که مدعی اعمال نفوذ و داشتن رابطه در سیستم قضایی کشور هستند به طور جدی اجتناب نمایید. این اشخاص فاقد هرگونه اطلاعات حقوقی و قضایی هستند و اغلب با فریب به مراجعین قصد سودجویی و تحصیل مال ازطریق نامشروع را دارند.
بیشتر بدانید: دادگاه نظامی
شما می توانید وکیل خود را از بین هر یک از وکلای رسمی عضو کانون های وکلای دادگستری ایران انتخاب کنید. اما توصیه و تاکید ما این است؛ وکیل خود را از بین وکلایی انتخاب کنید که دارای دانش، تخصص و تجربه در پروندههای مربوط به تجدید نظر خواهی باشند. گروه وکلای نستوه متشکل از وکلای مجرب و متخصص عضو کانون وکلای دادگستری مرکز با داشتن دانش، تخصص و تجربه کافی در امور مربوط به تجدید نظر خواهی می تواند به عنوان وکیل و مشاور در کنار شما باشد. گروه وکلای نستوه در راستای قانون از هیچ کوشش و تلاشی به منظور پیشبرد پرونده های تجدید نظر خواهی موکلین دریغ نخواهد کرد.
مطالعه دقیق اسناد و مدارک شما و ارائه راهکار قانونی توسط وکلای متخصص، تنظیم دادخواست و درخواست تجدیدنظر در امور حقوقی و کیفری توسط وکلای متخصص، تنظیم لوایح تجدید نظر خواهی در امور حقوقی و کیفری توسط وکلای متخصص،قبول وکالت به منظور تجدید نظر خواهی در پرونده های مربوط به تجدید نظر توسط وکلای متخصص.
امیدواریم؛ مطلب فوق که توسط تیم تحریریه گروه وکلای نستوه تنظیم و ارائه گردیده است، مورد مطالعه و استفاده شما قرار گرفته باشد.